Από την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 έως την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από αντιπροσωπεία της ΓΔΑΕΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή, Αντιπτεράρχο (Ι) Θεόδωρο Λάγιο (ε.α.), στη Διεθνή Αμυντική Έκθεση «IDEX – NAVDEX 2021» κατόπιν πρόσκλησης της πλευράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Στην ανωτέρω Έκθεση, συμμετείχε η χώρα μας με Εθνικό Περίπτερο, υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΘΑ, στο οποίο συμμετείχαν, οι εξής Ελληνικές εταιρείες Αμυντικής Βιομηχανίας, με αλφαβητική σειρά, όπως παρακάτω: “Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (EAB)”, “Barracuda”, “EFAVENTURES”, “INTRACOMDEFENCEELECTRONICS (IDE)”, “MILTECHHELLASS.A.” και “SCYTALIS”.
Την Κυριακή 21 Φεβ 2021 και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος (ε.α.), συνοδεύοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, παρευρέθηκε στην Έναρξη της Διεθνούς Αμυντικής Έκθεσης «IDEX – NAVDEX 2021». Επισκέφτηκε το Εθνικό Περίπτερο και τα περίπτερα των Ελληνικών εταιρειών Αμυντικής Βιομηχανίας, οι οποίες συμμετείχαν στην Διεθνή Αμυντική Έκθεση «IDEX – NAVDEX 2021».
Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Αντιπτέραρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος (ε.α). πραγματοποίησε:
α. Συνάντηση με τον AssistantUndersecretaryForSupportandDefenceIndusties, StaffMajorGeneralPHD, MubarakSaeedAlJabri, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε ατμόσφαιρα φιλίας και εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία διάθεση, για περαιτέρω ανάπτυξη, της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών.
β. Επισκέψεις σε περίπτερα εταιρειών Aμυντικής βιομηχανίας, οι οποίες συμμετείχαν στη Διεθνή Αμυντική Έκθεση «IDEX – NAVDEX 2021»,
Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Αμυντικής Έκθεσης «IDEX – NAVDEX 2021», τηρήθηκαν σε απόλυτο βαθμό, όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και διασποράς κατά του COVID – 19.