ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ελληνικό περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα πλαίσια προώθησης της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας στην έκθεση αμυντικού υλικού στο Abu Dhabi “IDEX 2017”

Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Αμυντικού Εξοπλισμού: International Defence Exhibition (IDEX) 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi των ΗΑΕ από 18-23 Φεβρ.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αμυντικού υλικού, σε παγκόσμιο επίπεδο, που διεξάγεται κάθε δεύτερο χρόνο.
Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒΙ) συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) στα πλαίσια της πολιτικής έξωστρέφειας για την ΕΑΒΙ που αναπτύσσει το ΥΕΘΑ.
Στο Ελληνικό περίπτερο μετείχαν τα ΕΑΒ, ΕΑΣ, BARRACUDA, INTRACOM, ISI ενώ με μεμονωμένα περίπτερα μετείχαν η MILTECH και η THEON.
Την έκθεση επισκέφθηκε ο ΥΕΘΑ κ. Π. Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευαγ. Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ν. Τσούνης.
Το Ελληνικό περίπτερο μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν ο Διάδοχος του Αμπου Νταμπι και ΥΕΘΑ των ΗΑΕ Mohammed bin Zayed Al Nahyan, ο διάδοχος της Ιορδανίας Φεηζάλ, οι ΥΕΘΑ της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων και επίσημες αντιπροσωπείες πολλών κρατών.