Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελληνική Δημοκρατία Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΓΕΝΙΚΗ ΔΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΓΔΑΕΕ)

Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019

Διεθνής  Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019
Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019
Διεθνής  Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019
Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019

Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας AUSA 2019, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2019.

Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒΙ) συμμετείχε με Εθνικό Περίπτερο, το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας / Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων στο πλαίσιο εξωστρέφειας που αναπτύσσει το ΥΠΕΘΑ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ με ομολόγους άλλων κρατών και εταιρειών, όπου συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Το Εθνικό Περίπτερο επισκέφθηκαν Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων άλλων χωρών καθώς και επίσημες αντιπροσωπείες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες της ΕΑΒΙ.

Στο περιθώριο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Ελληνικής Έκθεσης Αμυντικού Υλικού DEFEA 2020 στις Αμερικανικές εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στην έκθεση. Το σχεδιασμό του αμερικανικού περιπτέρου παρουσίασε ο Διευθυντής του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Η. Σπυρτούνιας και ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας ROTA κ. Β. Μπάρκας, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Ανχος (ε.α.) Κυριάκος Κυριακίδης και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ κ. Τάσος Ροζολής.